POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
S.C. Asguard Trading and Travel Group S.R.L., denumita in cele ce urmează ATTGroup, in calitate de autor | proprietar | administrator | utilizator al website-ului www.outdoorequip.ro respecta caracterul privat si securitatea informației furnizate de către dumneavoastră atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta politica de confidențialitate.
Accesul / vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune termenilor si condițiilor de utilizare si politicii de confidențialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea si reprezintă întreaga înțelegere (contractul) dintre părți.
ATTGroup isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment conținutul website-ului www.outdoorequip.ro, precum si prezenta „Politica de confidențialitate” si „Termenii si condițiile” din care aceasta face parte integranta, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitați periodic aceasta secțiune pentru a verifica termenii si condițiile pe care ați agreat sa le respectați.
In cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denota genul masculin includ femininul, si cuvintele care denota genul feminin includ masculinul.
1. Nota de informare asupra drepturilor dvs. privind protecția datelor personale
*pentru afișare pe pagina web sau in cazul colectării datelor prin formulare on-line)
ATTGroup in calitate de autor, proprietar si administrator al magazinului on-line www.outdoorequip.ro respecta caracterul privat si securitatea prelucrării datelor cu caracter personal ale fiecărei persoane care vizitează acest site in vederea efectuării unor cumpărături on-line.
Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice ATTGroup, are obligația de a administra în condiții de siguranță şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați voluntar despre dumneavoastră.
Scopul colectării datelor este:
1. Înregistrării dumneavoastră ca client pe site-ul nostru www.outdoorequip.ro;
2. Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastră;
3. Pentru a livra informații despre activitatea noastră, cum ar fi: newsletter, evenimentele organizate de noi sau detalii despre produsele pe care le-ați cerut sau cumpărat;
4. Pentru transmiterea de oferte, mesaje publicitare si de marketing direct;
5. Pentru a asigura accesul la secțiuni cu acces limitat ale site-ului nostru www.outdoorequip.ro, cum ar fi de exemplu contul dvs. de client;
6. Pentru asigurarea serviciilor de transport aferente expedierii comenzilor efectuate de dumneavoastră;
7. Pentru facturarea serviciilor si / sau produselor comandate de dumneavoastră.
Obligativitatea furnizării datelor:
Pentru efectuarea comenzilor pe site sau daca adresați întrebări privind utilizarea produselor sunteți obligat(ă) să furnizați datele solicitate, acestea fiind necesare procesării comenzilor si / sau solicitărilor dvs. Refuzul dvs. de a furniza datele solicitate determină imposibilitatea procesării si livrării comenzilor dvs., acordarea răspunsurilor la întrebările dvs. sau concretizării serviciului solicitat.
Furnizarea datelor dvs. către terți:
Informațiile înregistrate sunt destinate exclusiv utilizării de către ATTGroup dar, după caz, pot fi comunicate si următorilor destinatari : autorităților competente ale statului roman in urma solicitării acestora, companiei de curierat agreate in vederea livrării comenzilor dvs..
Opțiunea de recepționare informații despre produsele ATTGroup:
Daca doriți să primiți informații despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de ATTGroup, va rugam sa va abonați la newsletter-ul nostru introducând adresa dvs. de e-mail sau bifați ” Abonează-mă la newsletter”. Din secțiunea ”Detalii Comanda”.
Daca nu doriți să primiți informații despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de ATTGroup, va rugam folosiți opțiunea ”Dezabonare” din ultimul newsletter primit de la noi sau contactați-ne pentru a va șterge adresa din baza noastră de date.
Doar persoanele care au un cont de client pe site-ul nostru sau sunt abonate exclusiv doar la newsletter si care au bifat căsuța de abonare la finalizarea unei comenzi pot primi informații despre produsele noastre.
Drepturile dvs.:
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de următoarele drepturi:
a. dreptul de acces;
b. dreptul de intervenție asupra datelor;
c. dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale;
d. dreptul de a vă adresa justiției;
e. dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor*;
Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată trimisa prin email la adresa: [email protected] sau prin posta la sediul S.C. Asguard Trading and Travel Group S.R.L din Brașov, Bdl.Garii nr.24, Romania.
Corectitudinea datelor dvs.:
Dacă constatați ca unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne semnalați cât mai curând posibil acest fapt, prin căile de contact obișnuite si sa ne comunicați datele corecte.
________________________
Observații:
*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziție poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare și fiscale, de politie, justiție, securitate socială). Prin urmare, această mențiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu.
*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.
S.C. Asguard Trading and Travel Group S.R.L.
2. Definiții:
a) date cu caracter personal – orice informații referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un număr de identificare ori la unul sau la mai mulți factori specifici identității sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;
b) prelucrarea datelor cu caracter personal – orice operațiune sau set de operațiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea către terți prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alăturarea ori combinarea, blocarea, ștergerea sau distrugerea;
c) stocarea – păstrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;
d) sistem de evidenta a datelor cu caracter personal – orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata după criterii funcționale ori geografice;
e) operator – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritățile publice, instituțiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabilește scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
f) terț – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritățile publice, instituțiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decât persoana vizata, operatorul ori persoana împuternicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei împuternicite, sunt autorizate sa prelucreze date;
g) destinatar – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritățile publice, instituțiile si structurile teritoriale ale acestora, căreia ii sunt dezvăluite date, indiferent daca este sau nu terț; autoritățile publice cărora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;
h) date anonime – date care, datorita originii sau modalități specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;
i) date de tip “business contact” – date care includ numele, funcția, adresa de business, numărul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat al unei organizații, in aceasta calitate. Datele tip “business contact” nu intra in categoria datelor cu caracter personal;
j) date statistice – date care au fost obținute ca urmare a prelucrării de către operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.
3. Colectarea de date cu caracter personal:
ATTGroup poate colecta de la dumneavoastră date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastră si daca ni le furnizați voluntar.

4. Utilizarea datelor colectate
Folosim datele cu caracter personal colectate in următoarele scopuri:
1) Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastră;
2) Pentru a livra informații cum ar fi: newsletter, evenimentele organizate de noi sau detalii despre produsele pe care le-ați cerut sau cumpărat;
3) Pentru transmiteri de oferte, mesaje publicitare si de marketing;
4) Pentru a asigura accesul la secțiuni cu acces limitat ale site-ului, cum ar fi contul dvs. de client;
5) Asigurarea serviciilor de transport aferente expedierii comenzilor dumneavoastră;
6) Facturării serviciilor si / sau produselor comandate de dumneavoastră;
7) Înregistrării dumneavoastră ca client.
ATTGroup colectează informații si le prelucrează in date statistice despre ce pagini accesați in interiorul website-ului www.outdoorequip.ro, inclusiv adresa IP de la care site-ul este vizitat.
Datele cu caracter personal vor putea fi dezvăluite fără consimțământul dumneavoastră in caz de litigii / dispute, respectiv conform prevederilor Legii 677/2001, către instituțiile abilitate.
5. Ce informații sunt colectate:
Informații din raportul de trafic al serverului: se înregistrează date statistice despre ce pagini accesați in interiorul website-ului www.outdoorequip.ro, inclusiv adresa IP de la care site-ul este vizitat, ora vizitei, locul de unde ați intrat sau durata vizitei.
Informații despre preferințele dvs. prin intermediul cookie-urilor;cand vizitați este posibil sa va fie trimis un cookie pentru a facilita stocarea si urmărirea preferințelor dumneavoastră.
Date necesare facturării si expedierii comenzilor, furnizate direct de dumneavoastră in momentul creării contului de client, vizitator sau abonării la newsletter nostru: adresa de email, nume, prenume, adresa, nr. de telefon, etc.
6. Cookie-uri:
ATTGroup poate folosi in cadrul www.outdoorequip.ro cookies.
Acestea sunt folosite in următoarele scopuri:
a. Pentru a va furniza un serviciu cat mai bun;
b. Pentru a îmbunătăți securitatea accesului.
Un cookie este un fișier pe care serverele noastre il trimit computerului dumneavoastră si pe care computerul dumneavoastră il trimite înapoi de fiecare data când accesați o pagina pe website-ul nostru.
Majoritatea browser-lor de internet (de ex.: Chrome, Internet Explorer, Firefox, etc.) accepta automat cookie-urile. Cu toate acestea, puteți solicita browser-ului utilizat, prin editarea opțiunilor acestuia, sa oprească acceptarea de cookie-uri si sa va avertizeze înainte de a accepta un cookie din website-urile pe care le vizitați. Daca decideți sa nu ne acceptați cookie-urile, veți putea totuși sa accesați secțiuni ale website-ului nostru care sunt disponibile publicului general, dar nu veți putea vizualiza anumite informații si caracteristici de pe website-ul nostru, concepute pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră.
In diferite secțiuni din website se găsesc linkuri pentru a ne trimite un mesaj email. Adresa dumneavoastră de email este folosita pentru a va trimite un răspuns si mesajul dumneavoastră este reținut pentru referințe viitoare in cazul in care decideți sa ne contactați din nou. Adresa dumneavoastră de e-mail si numele furnizat intra in categoria datelor tip “business contact” iar ATTGroup le va putea utiliza, inclusiv in a le furniza unor terți, având acceptul dumneavoastră.
ATTGroup nu vinde, schimba sau închiriază date cu caracter personal către terti.
7. Utilizarea datelor statistice si datelor anonime:
ATTGroup poate folosi datele statistice sau datele anonime, rezultate in urma prelucrării, in calitatea sa de operator, in următoarele scopuri:
A. realizării de analize/rapoarte;
B. realizării de informări;
C. publicării, promovării, ofertării produselor/serviciilor oferite de către ATTGroup.
8. Securitatea datelor colectate:
ATTGroup utilizează metode si tehnologii de securitate, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale in vigoare.
Serverele pe care website-ul www.outdoorequip.ro este găzduit sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punctul de vedere al securității. Depunem toate eforturile rezonabile si justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de către ATTGroup, este periodic analizata din punctul de vedere al securitatii.
9. Măsuri luate pentru asigurarea securității prelucrării:
1. Utilizatorii care au acces la baza de date a informațiilor cu caracter personal sunt doar cei desemnați de conducerea societății, fiecare dintre aceștia accesează baza de date cu propriul nume de cont si parola. Toți utilizatorii sunt obligați sa păstreze confidențialitatea datelor la care au acces, iar la fiecare terminare de sesiune in baza de date vor închide sesiunea. In cazul in care unul sau mai mulți utilizatori sunt revocați din diverse motive conturile de acces se suspenda automat.
2. Utilizatorii accesează datele cu caracter personal numai pentru îndeplinirea atribuțiilor de serviciu.
3. Computerele de la care se accesează baza de date a informațiilor cu caracter personal sunt parolate, au implementate soluții de protecție antivirus, anti spam si firewall update la zi.
4. Imprimarea datelor cu caracter personal se realizează numai de către utilizatorii autorizați pentru aceasta operațiune si numai in scopuri cerute de legile in vigoare.
10. Drepturile cu privire la datele colectate si prelucrate:
In legătura cu prelucrarea datelor cu caracter personal si in baza condițiilor specificate in legea 677/2001, va puteți exercita oricare dintre următoarele drepturi:
a) dreptul de a va accesa datele cu caracter personal;
b) dreptul de a solicita rectificarea, ștergerea sau blocarea corespunzătoare a datelor cu caracter personal;
c) dreptul de opoziție;
d) dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate (decizii automate bazate pe prelucrarea datelor prin mijloace automate, in scopul de a evalua anumite aspecte personale);
e) dreptul de a face plângere la autoritatea de supraveghere, precum si dreptul de a va adresa instanței de judecata in legătură cu orice încălcare a drepturilor privind prelucrarea datelor cu caracter personal.
Toate aceste drepturi poți fi exercitate prin intermediul unei cereri scrise, datate si semnate, adresate ATTGroup.
11. Încheierea operațiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal:
Datele prelucrate vor fi stocate, conform art. 4 alin. (1) lit. e) din Legea nr. 677/2001, pe durata necesară realizării scopurilor în vederea cărora au fost colectate şi ulterior prelucrate. Pentru activitatea de comerț on-line durata prelucrării datelor este perioada necesara preluării si livrării comenzilor on-line si pentru clienții fideli pot fi păstrate o perioada limitata de la ultima comanda, iar pentru activitatea de reclama, marketing si publicitate, pana la exercitarea dreptului de opozitie.
12. Impunerea acestei Politici de Confidențialitate:
Daca aveți întrebări legate Politica de Confidențialitate sau doriți sa fiți informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de către ATTGroup si care va privesc direct, va rugam sa ne contactați fără rețineri, va asiguram de întreaga noastră disponibilitate !
13. Legislație:
Politica de confidențialitate se supune legislației romane. In caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul ATTGroup. In cazul in care nu se poate ajunge la o înțelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanța judecătorească din aceeași structura administrativa cu sediul ATTGroup.
14. Consimțământ expres si neechivoc:
Prin acceptarea prezentului formular de consimțământ confirmați faptul ca ați fost informat cu privire la datele cu caracter personal referitoare la dumneavoastră, care urmează sa fie colectate, stocate, prelucrate si utilizate, si ca sunteți de acord ca aceste date cu caracter personal sa fie prelucrate si utilizate in limitele astfel specificate, pe durata de desfășurare a activității societatii.
15. CONSIMTAMANT:
Accept prezentul formular pentru a indica faptul ca:
(i) am citit si am înțeles in totalitate cele de mai sus, si:
(ii) consimt la prelucrarea si utilizarea Datelor mele cu Caracter Personal, in conformitate cu cele indicate in prezentul formular.